22. Peron Music Tehetségkutató Fesztivál

/22. Peron Music Tehetségkutató Fesztivál
Események betöltése
  • Ez az event elmúlt.

A Peron Music Alapítvány pályázatot ír ki a Kárpát-medencében működő, feltörekvő zenekarok részére, a 21. PeronMusic Tehetségkutató Fesztiválon való részvételre. A pályázat kétfordulós. Nevezési díjat csak a döntőbe jutott zenekaroknak kell fizetni. Ennek összege: 10.000 Ft.

I. Forduló – jelentkezés:

A zenekarok 1 saját szerzeménnyel pályázhatnak, melynek linkjét a pályázati űrlapon kell megadni. Kizárólag SoundCloud vagy YouTube linkeket áll módunkban elfogadni. Kérjük továbbá a pályázó zenekarokat, hogy a lehető legjobb minőségű felvételre törekedjenek. A kitöltött űrlap mellé kérünk csatolni 1 db nagyfelbontású zenekari fotót “jpg” formátumban.

Jelentkezési határidő: 2017. augusztus 1.
Online regisztráció:
Információ: Hudák Tibor
+36302318534 info@peronmusic.hu

A beérkezett pályázatokat zsűri bírálja el. A pályázó zenekarok közül összesen 10 előadót hívunk meg a döntőre, amelyről professzionális, digitális technikával készült videó- és hangfelvétel készül. Négy zenekar a területi döntőkről kerülhet Tatabányára. (Paks, Felvidék, Székelyudvarhely és Balatonboglár)

II. Forduló – döntő:

A fesztivál helye: Tatabánya, A Vértes Agorája
A fesztivál időpontja: 2016. szeptember 23.

A döntőbe került zenekaroktól határozott fellépésű, produkció szintű előadást várunk, önmaguk bemutatásával. Minden zenekarnak 15 perc műsoridő áll a rendelkezésére. A produkciók után a zsűri röviden szakmailag értékeli a zenekar teljesítményét. A számos értékes nyeremény túl a legjobb csapatot a zsűri delegálja a 2017. évi Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjébe Budapestre a 3 millió forint értékű fődíjért.